Crimp si acoperitor de crimp

Crimpurile sunt cea mai buna metoda de a termina un colier sau bratara ce este creata prin insirarea margelelor pe sarma de insirat. Se ataseaza la inceputul si sfarsitul colierului sau bratarii. Se pot aplatiza atat cu clestele chain nose sau bent nose, cat si cu clestele crimping plier.
Personal, recomand folosirea clestelui crimping plier, pentru o infatisare profesionala.
Cand folositi clestele bent nose sau chain nose, crimpul se aplatizeaza si nu arata foarte estetic.


.
.
Folosirea clestelui crimp plier:

Clestele crimping plier prezinta 2 parti in interiorul falcilor. Partea dinauntru este un forma de “U”, iar partea din exterior in forma de “O”.
*** Introduceti crimpul in “U”
 


*** Si apoi in “O” pentru a-l asigura mai bine, dar pentru a-l si forma.


Accesoriile crimp cover – acoperitor de crimp dau un aspect profesional creatiei.

*** Se ataseaza deasupra crimpului.

*** Se inchide cu ajutorul oricarui cleste. Aveti grija sa nu apasati prea tare, pentru ca se poate zgaria sau deforma.

*** Odata inchis, acoperitorul de crimp arata ca o margea rotunda si da foarte bine in orice design.

Atat crimpul cat si acoperitorul de crimp sunt valabile intr-o varietate de marimi si materiale care pot fi gasite in micul meu boutique:
Cristina’s Bead Boutique
Cum prelungim rezistenta bijuteriilor?

Din pacate, toate bijuteriile insirate pe ata, sau si chiar pe sarma speciala de insirat se deteriorizeaza si se “slabesc” in timp. Dar, pentru a ne asigura ca bijuteriile rezista cat mai mult, trebuie sa tinem cont de urmatoarele tips-uri:*Crimps-uri de calitate.
*Nu insirati margelele prea strans, pentru ca sarma se poate rupe! Cand colierul este intins pe masa, trebuie sa vedeti la capete, putin din sarma pe care este insirat. Cand este purtat, sarma nu se mai vede, deoarece colierul va avea o forma rotunda.
*Folositi sarma sau ata de insirat de calitate si special confectionata pentru margele.Mai multe informatii despre imbunatatirea calitatii creatiilor noastre gasiti aici.

Leave a Comment