Tutorial cercei illusion

Pentru pasionatele de cercelusi de seara, pentru o ocazie deosebita sau doar o noapte in club cu fetele, va prezint un tutorial de cercei lungi si de mare efect.

Materialele de care aveti nevoie sunt:
1. Sarma Accuflex de 0.36mm
2. Ace cu bucla argintii (2)
3. Conuri argintate (2)
4. O pereche de tortite argintate
5. Cateva crimpuri
6. Cristale Swarovski : 4 biconuri Amethist 6mm,  4 biconuri Light Amethist 4mm, 6 biconuri Olivine 4mm, 6 margele rotunde Crystal 4mm. Aici va puteti juca mult cu culorile, puteti folosi si alt gen de pietre, in functie de ce va place si ce efect doriti sa creati.

Aveti nevoie de un cleste pentru taiat, de unul pentru facut bucle si bineinteles de un cleste de crimpuri.

Se taie sarma Accuflex in 6 bucati: doua cu dimensiunea de 11cm, doua cu dimensiune de 9 cm si alte doua cu dimensiune de 6 cm. Pe fiecare bucata se fixeaza cate un crimp cu ajutorul clestelui special.

Pe firul cel mai lung se insira cate un bicon olivine de 4mm, doua crystal de 4mm si inca un olivine de 4mm.  Pe firele medii se insira cate un bicon amethist de 6mm, un crystal de 4mm, un olivine de 4mm si un light amethist de 4mm. Pe firele cele mai scurte se insira doar un bicon de 6mm si unul de 4mm in nuantele amethist si light amethist.

Dupa ce s-au insirat cristalele, se monteaza cate un crimp la capetele libere ale firelor, se indoaie la jumatate fiecare si se petrec prin bucla unui ac argintiu pentru cercei.

Apoi acul se petrece printr-un con argintat, avand mare grija sa fie bine strans, ca firele sa nu joace prin bucla. Cu ajutorul clestelui se face o bucla simpla la capatul conului si la sfarsit se agata de o tortita pentru cercei. Pentru bucle simple aveti un tutorial aici.

Iar acesta este rezultatul final!  Le facem si perechea si sunt gata de scos in lume!

Leave a Comment