Sambata de Handmade – Cluj Napoca

In zilele 26 si 27 februarie 2011 va avea loc editia a doua a targului de handmade Sambata de Handamde in Gambrinus Pub, Piata Eroilor, nr 25, langa cafeneaua Flowers, intrarea Dot Club.
Editia aceasta se remarca prin desfasurarea evenimentului pe parcursul a doua zile si prin prezenta Editurii Humanitas printre participanti.
In cadrul targului vor putea fi regasite si cosmetice din produse naturale, prajituri, bijuterii din pietre pretioase si textile, stencil pe genti.
Vizitatorii vor putea cumpara, sta de vorba cu expozantii despre procesul de creatie si vor putea admira proiectii cu fotografii si filmulete ale acestora: egocosmetics, Apollonia, Vintage SH cu produse handmade, kittenhood, Gabriela Popescu, Luiza Hategan, Dintemirice, Murmu, Andi Takacs, Erika Iozsa, Ruby Blue, Ciprian Secara, Lavinia Pop, Andreea Cuciureanu, Maria Tanase, Silvy;s Art, Toro Reka.
Intrarea este libera si targul este deschis intre 11’30 si 19’00 in cele doua zile de week end de dinainte de Martisor.
afis_handmade_februarie

3 Comments

  1. Pingback: Sambata de Handmade – Cluj Napoca - Ziarul toateBlogurile.ro

  2. salut, imi trimiti te rog mult pe mail adresa de mail sau telul persoanei care a organizat sambata de handmade? ms mult 🙂

  3. Buna Siginutz,
    Pe Cristina (persoana care a organizat evenimentul) o gasesti pe Facebook: http://www.facebook.com/cristinarosadocristea?ref=name#!/profile.php?id=100000822082118

Leave a Comment