Right angle weave cu 2 ace

Cusatura in unghi drept (right angle weave sau RAW) se poate realiza cu un singur ac, dar si lucrand cu doua ace in acelasi timp, adica la fiecare capat al atei se introduce cate un ac.
La RAW cu 2 ace avantajul este ca lucrarea “creste” mai rapid, evitandu-se acele intoarceri si recoaseri prin aceleasi margele de mai multe ori.
Daca pare complicat, sa stiti ca este doar la prima vedere, in realitate se coase usor si este doar o chestiune de exercitiu.
Daca nu puteti coase cu ambele maini la fel de usor, cum este si cazul meu, puteti coase cu mana dreapta si firul din stanga, intorcand (sau nu) lucrarea.
Puteti incerca, inainte de a coase RAW cu 2 ace, varianta simpla, cu un singur ac. Veti intelege astfel care este principiul de baza al cusaturii RAW, cum trebuie sa se aseze margelele si in ce directie coasem, de ce e mai usor acest tip de coasere si ce inseamna punctele cardinale la care fac referinta in filmulet.
Orice lucrare care impune folosirea acestui pas de coasere se poate realiza atat cu RAW simplu, cat si cu cel cu 2 ace, dar exista tutoriale care necesita exclusiv coasere cu 2 ace, de aceea trebuie sa ne familiarizam cu el.
Toate produsele prezentate in acest material video pot fi achizitionate din magazinul Cristina’s Bead Boutique de pe CDB’S Handmade Mall

 
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=VrdxWyf7aeg]

Leave a Comment