Noaptea Alba a Creatorilor si Designerilor de produs

Reteta unui eveniment reusit poate fi urmatoarea:

– se alege o locatie originala, in cazul nostru Energiea – Expirat
– se adauga o echipa de organizatori, adica colectivul Revistei Atelierul
– se condimenteaza cu o mulrime de artizani talentati
si se obtine una din cele mai bune aniversari!
Cu handmade, despre handmade, pentru handmade. Asa s-a desfasurat aniversarea de 2 ani a Revistei Atelierul, prima Revista de Handmade din Romania.
Ca si participant la acest eveniment am fost placut surpinsa de calitatea organizarii, de locatie si de colegii de breasla. Aniversarea Atelierul a fost un prilej de intalnire cu oameni talentati, de interactiune cu un public venit special pentru acest eveniment si pentru prezentarea ultimelor creatii.
Echipa Atelierul a fost la in?ltime, fetele fiind tot timpul la dispozitia artizanilor pentru orice problem? posibila sau imposibila. Mi-a facut o reala placere sa cunosc oamenii din spatele Revistei Atelierul si am fost foarte incantata de ce am descoperit.
Am expus intr-un spatiu original si neconventional, iar rezultatul a fost peste asteptarile mele.
Pe parcursul serii s-au desfasurat si 3 ateliere: Bijuterie caligrafica cu Monica Alexandru de la incubator107, WiCo si Sospeso Transparente cu Tinker si tehnica de turnare in pamant de delf cu Scoala de Bijuterie Contemporana Assamblage.
Iar seara s-a incheiat cu un concert Loungerie II in Expirat.
A fost handmade, au fost ateliere, a fost muzica. A fost bine! Pentru ca vizitatorii nostrii au gasit în acelasi loc de la haine si accesorii, pana la papusi, genti, dresuri haioase si ciocolata. Wire wrapping, chainmaille, fimo, textile, tricouri pictate, papusi, margele, papioane, lemn pictat, decoratiuni. Atatea tehnici si multe tipuri de materiale in acelasi loc. Visul oricarui cumparator :).
Va las cu imagini graitoare si  o parte din participanti.
Alti Zoolonatici
Miruna Toma si Darisim Bijoux
Madalina Tarse
Subsemnata
Tot subsemnata
si aici tot eu…
Mariana Marin
Si Atelierul

Leave a Comment