Arts & Crafts Tea Party – impresii

Duminica trecuta (4 iulie) a avut loc in cafe Lente, in Bucuresti, un eveniment numit Arts & Crafts Tea Party. Despre ce a fost vorba? S-au adunat o mana de fete creatoare de minunatii handmade pentru a discuta, pentru a invata unele de la altele, pentru a bea un ceai rece si pentru a-si expune creatiile pe masutele din cafenea.

MG_7255

….
Ideea si organizarea apartin Ancai, proprietara cafenelei, iubitoare de handmade, colectionara de obiecte in forma de bufnite, deschisa la tot ceea ce inseamna hobby, dornica sa incerce de toate, de la fotografie pana la crosetat si lucru cu fimo.

MG_7216

Cafeneaua este ascunsa pe o straduta aproape de centrul capitalei, cu o curte interioara umbrita de o bolta de vita de vie, prin care mai razbate soarele pe ici pe colo, dand unei dupa amieze de duminica senzatia aceea de relaxare si visare, accentuata de pisica tacticoasa, care se plimba printre picioarele clientilor fideli. Meniul este imbietor si foarte atractiv prezentat, iar inauntru poti sta sa rasfoiesti o carte de artizanat, de tehnici si modele de crosetat, literatura universala si chiar benzi desenate.

MG_7256Evenimentul a fost primul de acest gen, dar cu siguranta nu va fi ultimul. Fetele au mesterit cercelusi, brose si margelute din fimo, si-au impartasit una alteia tip&tricks, si-au admirat reciproc creatiile si s-au simtit bine timp de cateva ore bune. Detalii despre eveniment, precum si viitoare organizari de acest gen mai puteti gasi pe blogul Ancai .

MG_7230

Leave a Comment