Inel floare roz – metoda weaving cu sarma

Un inel floare plin de personalitate realizat prin metoda weaving cu sarma.
Materiale si Unelte:
Sarma de 0,8 mm – 4 bucati
6 margelute de 4 mm
Ring Mandrel
Ring Clamp
Cleste Nylon Jaw
Cleste pentru taiat

Instructiuni
Conform tutorialului trecut Weaving cu sarma impletim cele 4 bucati de sarma. Incepem sa impletim nu de la capetele sarmelor cum am procedat in acel tutorial, ci dupa o portiune buna din sarma. Ca mai jos:

*** Impletitura astfel rezultata se aseaza pe ring mandrel la numarul dorit. Intotdeauna incepeti sa impletiti inelul o marime mai mare decat marimea reala.

Am format astfel baza inelului. Indepartam impletitura de pe ring mandrel si asezam sarmele libere in felul urmator: sarma din capatul partii de sus o indoim in jos si o infasuram in jurul capatului de jos, iar sarma din capatul partii de jos o indoim in sus si o infasuram in jurul capatului de sus.
*** Taiem si pilim capetele extra ale sarmelor pe care le-am infasurat, pentru a nu zgaria pielea. Introducem din nou inelul pe ring mandrel. Vom incepe lucrul la floarea inelului.*** Rasucim sarmele o singura data pentru a forma o spirala.*** Rasfiram un pic sarmele si introducem o margaluta pe prima sarma.*** La capatul sarmei pe care am introdus margeluta, facem o spirala cu ajutorul clestelui Nylon Jaw.
Introducem o a doua margeluta pe urmatoarea sarma si facem o noua spirala.*** Procedam la fel pentru restul sarmelor. Si gata! Enjoy!


One Comment

  1. Pingback: Inel Floare Roz – Metoda Weaving cu Sarma - Ziarul toateBlogurile.ro

Leave a Comment